Бољитак заједнице и свих појединаца у њој бит је политике. Квалитетни друштвени односи и способни појединци чине снагу друштва. Питања уреѓења насеља, комуналних дјелатности, урбанизма, промета, очувања околиша и свега што чини живот у локалној заједници ствар су локалне политике, али и јавна ствар. Овим пројектом даје се могуќност представницима локалне управе у регији да презентирају јавности што и како раде те што планирају направити, а гледатељима да судјелују, питају, примјете и предлажу јер јавни интерес и јавно дјеловање јавна су ствар.

Беше на каналите:

HTV4  HTV1  

Препораки
  • Линије раздвајања (2009)

    image
    Из срца суперсиле у кризи, Фаулт Линес копа дубље у оно што покреќе велике приче у САД-у.
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Профит

    image
    Емисија во која се зборува за бизнис и економија, за идеи, отварање свој бизнис и остварување профит, анализа на успешни компани .....
  • #РЕПОРТАЖЕ: Петрин корак, документарна репортажа

    image
    Из емисије Код нас дома доносимо репортаже о занимљивим темама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.