poster

Недјељом заједно

Nedjeljom zajedno

шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

НЕДЈЕЉОМ ЗАЈЕДНО је једна од емисија које се на СБТВ-у приказују од самог почетка. Прва емисија емитирана је 31. листопада 2004.
Ријеч је о емисији мозаичко-забавног карактера која траје два сата и ради се искључиво у живо. У емисији представљамо занимљиве људе града и жупаније, с којима разговарамо о њиховом приватном и пословном животу. Наши гости до сада су били готово сви водеќи људи политичког, културног, спортског те вјерског живота почевши од градоначелника и жупана преко пјевача, глумаца и спорташа до представника цркве.
Новинарска екипа која ради на репортажама за емисију до сада је представила велики број «обичних» људи и од заборава отргнула бројне обичаје Славонског краја. Споменимо само неке, Божиќни и Ускршњи обичаји, традиционално шокачко чијало, сијело, и низ других не само хрватских него и обичаја националних мањина које живе и раде на нашем подручју.
У забавном дијелу емисије до сада су наступили млади или веќ етаблирани тамбурашки те поп&роцк састави који на тај начин представљају свој рад али и забављају гледатеље. Можемо се похвалити да су нам гостовали најбољи тамбурашки састави: «Баруни», «Берде Банд», «Широк шор», «Патриа», «Звона», «Славонска душа», «Славонија банд», «Граничари», «Естам», «Гаравуше».

Прилику да се докажу дали смо и младим саставима који тек креќу у глазбене воде јер су исказали занимање и вољу за славонску тамбурашку глазбу. Наступали су и забавни бендови: «Синг синг», «Стаге», «ЕлЦонСтидо», «Пулс» , «Браво банд» Емисија обилује и наградним играма у којима уз увијек занимљиве игре гледатељи могу освајати и више тисуќа куна вриједне награде.

Препораки
  • Pasdite ne Alsat

    image
  • Junior Eurovision Song Contest

    image
    Детски избор за песна на Евровизија или скратено Детска Евровизија — музичко натпреварување наменето за деца. Се одржува од 2003 година, а натпреварувачите мора...
  • Детоxиц

    image
    Емисија о познатима – деТоxиц, приказује се премијерно од понедељка до петка од 12 часова. Не пропустите да сазнате најинтересантнија дешавања у животима наших...
  • Ciao Maschio (2021)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.