Сјеќате ли се ваших младеначких снова? Што сте од живота очекивали кад сте имали 18 година? Јесте ли своје снове остварили? Што нас је обиљежило? Људи, вријеме, школа, узори или наш карактер?

Своје младеначке снове открит ќе нам гости емисије с којима ќе разговарати Барбара Колар. Свима њима је заједничко да су свој животни пут "одрадили" без страха и одустајања. Још увијек су у напону снаге и раде пуном паром. Они су остварили своје младеначке снове и живе их још и данас.

У глазбеном дијелу емисије Ревијски оркестар ХРТ-а под водством маестра Томислава Ухлика, који ќе свих 6 емисија бити с нама, извео је сwинг класик Гленна Миллера "Литтле броwн Југ". Чут ќемо и изврсну изведбу дуа "Меритас" складбе "Битте гех ницхт форт" у верзији Марлене Диетрицх, а на једно сентиментално путовање одвест ќе нас Сwингин '5 изведбом "Сентиментал Јоурнеy". За крај складба "Ако сада одеш" Драге Бритвиќа и Стјепана Михаљинца у изведби Твртка Стипиќа и збора ХРТ-а.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.