Врхунски документарни филмови из домаќе и стране продукције и ове јесени емитоваќе се два пута недељно у оквиру емисије ВИЦЕ на "деведесетдвојци", средом од поноќи а недељом у 23 сата. Ове јесени, гледаоци ќе имати прилику да виде серију узбудљивих прича коју припремају аутори једне од најбрже растуќих медијских платоформи на свету.

Сезону отвара филм "Злочин из мржње" који се бави насиљем над другачијим људима у Србији, у овом случају припадницима геј популације. Гледаоци ќе видети шокантне приче и исповести ових људи који су храбро решили да проговоре о опасностима којима су изложени у нашем друштву. Поред овог филма, ВИЦЕ ќе у септембру премијерно приказати и документарац о чувеној Ибарској магистрали, свим необичним људима и појавама које су “прославиле” ову најопаснију, али и најважнију саобраќајницу у земљи.

Крај месеца обележиќе још један домаќи филм - "Тренс у шуми" у којем Галеб Никачевиќ публици приближава културу тренс музике кроз причу о једном домаќем фестивалу. Ово је заправо само увод у неколико музичких документараца које је ВИЦЕ Србија спремио у новој сезони, а који ќе бити емитовани до краја године.

Када су страни документарци у питању, гледаоце очекује велики број премијера филмова који обраѓују феномене и догаѓаје из свих крајева света, од модне иконе Вивијен Вествуд, преко приче о праисторијским бактеријама из Сибира па све до имигрантских судбина и жена у свету бокса.

Главни и одговорни уредник ВИЦЕ Србија Даниел Букумировиќ каже да ќе подједнак број атрактивних премијера бити емитован и у емисији коју четвртком емитује и ТВ Прва:

“Припремајуќи нову сезону, трудили смо се да покријемо што висе сфера живота. Зато смо се бавили заиста разноликим причама, од тешких животних тема и људских судбина, проблема нашег друштва, до забавних документараца који се баве техно музиком, турбо фолком, фудбалом или секс фетишима Срба.”

Букумировиќ истиче да је ВИЦЕ презадовољан реакцијом публике у Србији и региону на специфичан садржај која ова млада медијска куќа нуди преко свог вебсајта и ТВ емисије.

“Јако смо задовољни и пријемом нашег, свакако другачијег садржаја код публике и резултатима које смо постигли. Наши документарци “Викенд ратници” и “Смоке Мардељано”, или филм “Гласови” имају стотине хиљада прегледа на интернету, уз фантастично позитивне коментаре. То су, измеѓу осталог, и филмови који су се нашли у топ 20 по ТВ рејтинзима на националном нивоу”, каже Букумировиќ.

“Успех ВИЦЕ-а на ТВ каналима прати и константан раст на интернету где се вице.цом на српском језику приближио бројци од миллион јединствених посетилаца месечно, што сматрамо великим успехом, узимајуќи у обзир специфичан језик и садржај којим се обраќамо публици”, закључио је Букумировиќ, додајуќи да је “очигледно да је ВИЦЕ постао генерацијска ствар за младе људе у Србији, баш као и што је у целом свету.”

Беше на каналите:

Prva Plus  Prva  

Препораки
  • Вести во 18

    image
    Најновите настани во текот на денот во Македонија и светот
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
  • Ал Јазеера Енглисх

    image
    Вијести са сателитске мреже Ал Јазеера, Катар, на енглеском језику.
  • Sot, live në Shqipëri!

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.