Содржина:

Два мјесеца сваке године посебна скупина људи креќе у канадску тундру на један од најопаснијих послова на свијету. По највеќој зими возачи у големим камионима с приколицама превозе важну опрему и залихе рударима у базе удаљене стотине километара. У олујним сњежним увјетима ти возачи прелазе ледом оковане цесте које их често одведу и на залеѓена језера. Сваки је возач вјешт у преживљавању и опстанку у најсуровијим климатским увјетима – од поправљања камиона на температури испод нуле за неколико секунда до бијега из камиона ако лед почне пуцати. На циљу путовања су из године у годину рудари чији животи овисе о томе хоќе ли возачи камиона стиќи до њихове базе. Епизоде су повезане у нарацију која гледатеље води на путовање искусних возача, али и оних младих који се први пут пријављују за тај посао и прати их све док се и посљедњи камион не врати у матичну базу. Осма сезона невјеројатних Краљева леда води нас у још изазовније пустоловине у којима је у игри веќа лова у свијету ледених температура и узаврелих страсти. Унаточ опасностима, седмеро храбрих рискирају животе и своје камионе у жељи да освоје финалну награду. На сцени се поновно појављује Хугх Роwланд који жели свом бившем послодавцу и послије партнеру доказати да је он истински краљ леда. У вртлогу ризика, али и пркоса двије екипе кане проширити бизнис док се ствари захуктавају на замрзнутим језерима, ријекама и морима Сјеверне Америке.

Препораки
  • Австралиски спасувачки одред (2018)

    image
    Закорачите у свет поморских спашавања. Наш тим прати опасне спасилачке мисије, у којима једна грешка може да доведе до озбиљних повреда или до финансијске...
  • Преживљавање - Голи и уплашени (2013)

    image
    Дисцоверy Цханнел приказује реалитy схоw у којем су пар потпуних странаца, једна жена и један мушкарац, остављени на одабраној локацији без хране, воде и одјеќе....
  • Тајне китова (2021)

    image
    Серијал "Тајне китова" ставља гледаоце у сам епицентар културе китова како би открио њихов мистериозан и прелеп свет.
  • Spycraft (2020)

    image
    Follows intelligence experts who offer an look behind the CIA's most secretive operations throughout history and the devices that made them possible.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.