Содржина:

"Папрени детективи" четрнаестогодишњи су Јана, Натасцха, Фиете и Цем који рјешавају проблеме на које наиѓе сваки тинејџер - проблеми у школи, проблеми с пријатељима, прве љубави, први зараѓени новац и неисцрпне расправе са старијима. У квинтет "папрених детектива" убраја се и Фиетеова 8-годишња сестра Виви. Заједно, млади истражитељи доживљавају низ занимљивих пустоловина и рјешавају злочине у хамбуршкој луци. Њихови су пријатељи креативни гениј Паул који живи у луци, руска балерина Катја, надарени кинески цртач Панда те сироче Јоханна. Заједно ќе се суочити с изазовима и постати екипа у којој би сватко дао све за свакога.

Препораки
  • Маслачак (1981)

    image
    Peter Lustig lives in a imaginative converted caravan. From there he goes on a journey of discovery, explaining to his young spectators the connections between...
  • Castle Einstein (1998)

    image
    A show about students at a boarding school in Erfurt.
  • Wissen macht Ah! (2001)

    image
  • Македонски народни приказни (2010)

    image
    Не пропуштајте ги најубавите приказни извадени од неисцрпното македонско културно творештво. Секој викенд, премиерно на Македонската телевизија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.