Милијардери који су обликовали наш свијет

The Billionaires Who Made Our World (2023)

Документарец | Обединетото Кралство

рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 6/10

Серија о технолошким титанима Силицијске долине доноси нам тајне неких од најбогатијих људи на свијету.
Часопис Тиме прогласио је Елона Муска особом године 2021. Овај ексцентрични подузетник и милијардер својим објавама на Тwеетеру управља кретањима на бурзи те може потакнути махниту продају и куповину.
Непрестано пуни насловнице својим контроверзним, али дојмљивим пословним потезима, ПР триковима те осебујним приватним животом. Но, испод све те прашине која се дигла стоје твртке које су истински повеле пријелаз с фосилних горива на електричну енергију - Тесла те СпацеX, који је утро нов пут путовању свемиром.
Филм поставља важна и озбиљна питања о маски коју овај јужноафрички подузетник у јавности носи те о његовим пословањима, у којима га се оптужује за грубо понашање и расизам наспрам запосленика. Слиједе ли његови присталице човјека који ќе нас увести у ново доба обновљиве енергије и свемирских путовања или пророка који нуди лажна обеќања?

Се прикажува на каналите:

HTV1  

Следна епизода:

Утре
21:17
Милијардери који су обликовали наш свијет, Еп. 3, документарна серија ®
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.