Дневник Нове БХ концептуално и садржајно примјенује највише професионалне и етичке стандарде у припреми и продукцији вијести, а свака прича утемељена је на непристраним и вјеродостојним чињеницама ослобоѓеним од било чијег утјецаја. У времену када је брзина императив, репортери Информативног програма извјештавају аргументирано и храбро, трагајуќи за истином и контекстом и увијек доносеќи двије стране приче.
Неизоставан дио Дневника Нове БХ су и спортске минуте, а најновије информације из свијета спорта припремају новинарски тројац Амина Рамовиќ, Адис Хаџиќ и Алдин Лагумџија.
Емисија се реализира из технолошки најсавременијег студија који се простире на 250 квадратних метара, а у чијем средишту су два видеозида са интергрираним графичким рјешењима посљедње генерације. ТВ студио чине и врхунске ХД камере са пратеќом опремом, специјално дизајнирана и намјенски направљена расвјета.

Беше на каналите:

MRT1  RTK 2  Film Klub Extra  TVCG MNE  SLO1  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.