poster

Свијет једрења

Svijet jedrenja


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Добродошли у Свијет једрења, вашу везу с најбољима из свијета једрења и службену серију Свјетске једриличарске федерације. Нова емисија доноси вам све од олимпијског једрења, оффсхоре и оцеанског једрења, Америца'с Цупа, СаилГП серије и свијета фоилинга, двобојског једрења и Гранд Приx инсхоре једрења. Говорит ќемо о предстојеќим олимпијским играма, пратити највеќе једриличарске серије свијета и говорити о одрживости док Свјетска једриличарска федерација предводи заштиту наших оцеана. На обали, на мору и уз обалу, доносит ќемо приче које једрење чине једним од најпопуларнијих и најприступачнијих спортова на планету.

Препораки
  • Magazin Lige šampiona

    image
    Најновите вести и ажурирања од УЕФА Лигата на шампиони.
  • The Minute

    image
    Магазинска емисија која изблизасагледава свет спорта.
  • Ekstremni svijet sporta

    image
    Све о екстремним спортовима, натјецањима у издржљивости и истинским натјецатељским маратонима. Ти људи свакодневно помичу границе онога што је могуќе.
  • Свијет спорта

    image
    Разноврсни спортски догаѓаји, прегледи европских ногометних и кошаркашких лига, интервјуи, зимски и еxтремни спортови, аутомобилизам, као и многе друге спортске...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.