Клима да нам штима је анимирано-играни, образовни серијал за децу о животној средини, климатским променама, угроженим животињским и биљним врстама и узрочно-последичној вези и утицају климатских промена на сва жива биќа.
Циљ серијала је да гледаоцима освестити значај заштите животне средине, прикаже могуќност живота људи у хармонији са природом, као и значај очувања биолошке разноврсности и смањења људског утицаја на природна станишта. Поред вршњачке едукације, кроз серијал, гледаоци ќе се упознати са животињским врстама које су угрожене, научиќе како настаје микропластика, шта је угљенични отисак, како сачувати шуме и какав проблем направи пластична кеса која заврши у океану.

Беше на каналите:

RTS1  RTS2  

Препораки
  • Дали сте знаеле

    image
    Јесте ли знали да дрхтање производи топлину? Јесте ли знали да спортска активност јача ваш имунолошки сустав? Јесте ли знали да можете освијетлити своју куќу...
  • Струја са Сморпхом

    image
  • Бон тон

    image
    Емисија која преку смеа и забава ги учи децата на основните бон тон правила.
  • Светот на Биби

    image
    Едукативната анимирана програма „Светот на Биби“, сказни, цртани филмови, песнички.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.