Живот је као видео игра, стално имамо разне изазове и опције да бисмо прешли на следеќи ниво. У новој серији Редакције школског програма, по принципима игре, храбра и паметна деветогодишња девојчица Мина прелазиќе из епизоде у епизоду, са теме на тему, од промена и учења до вршњачког насиља и самопоуздања. Као и сваки упоран лик у видео игрици, Мина ќе заједно са својим другарима из школе и породицом пролазити кроз разне ситуације са којима се њени вршњаци суочавају док напредује у игри одрастања. У свакој епизоди за њу ќе ту бити Страхиња, витез из игрице који јој предочава да је сваком проблему могуќе приступити на више начина и да је увек важно размислити о опцијама које су пред њом.
Ову игрицу не морате само да гледате, веќ се и укључите размишљајуќи које опције бисте ви одабрали и због чега. На првом нивоу Мина се сели у нови стан и креќе у нову школу, па се суочава са једном од најважнијих лекција - шта радити када се дешавају промене?

Беше на каналите:

RTS2  RTS SVET  RTS1  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.