Муче ли Вас проблеми? У Вашем животу нема среќе, само недаќа? Желите ли напокон сазнати што је томе узрок? Ослободите се тежине и осјетите побољшање у свим аспектима живота! Напредак у меѓу-људским односима, мир и среќа у обитељи, склад и напредак у каријери чекају на Вас. Аурора Зорица, Влахиња, помаже Вам да се ослободите тежине и проблема који Вас муче. Мајсторица влашке магије, најјаче магије на Свијету, у Ваш ќе живот донијети свијетлост и наду. Емисија Тајни код има дугогодишњу традицију, а гледати је можете сваки понедељак, четвртак и петак од 21:30 на Вашој Аурори Тв. Пратите емисију, назовите Аурору Зорицу и сазнајте што је узрок недаќа у Вашем животу. Бројеви без додане вриједности, без скривених трошкова, обични фиксни број који позивате и наравно Аурора Зорица и њени стручни сурадници разлог су да и Ви провјерите што се догаѓа са Вашим животом.

Беше на каналите:

Hayat 2  

Препораки
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Куќа од срца (2014)

    image
    Помоќи највеќем броју угрожених породица у кратком року – то је циљ екипе серијала “Куќа од срца”. Разлога због кога је ова емисија најхуманији ТВ серијал на овим...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.