Светски ТВ формат у режији водитељке Иване Савиќ. Никада виѓењено емисија на овим просторима. Или је довољно реќи само - "100 питања", нова емисија Хаппy телевизије и то сваке недеље у 20.50 сати.
Ивана Савиќ не завирује само у домове познатих и утицајних људи, који су свакодневно присутни у нашим животима, веќ и у њихове брилијантне и нефилтриране мисли. Брзим и наизглед обичним питањима, која су снимљена у једном покрету без гашења камере и унапред испланираних одговора, гледаоци ќе дефинитивно видети нешто потпуно другачије.
Неки одговори ќе вас растужити, многи насмејати, а има и оних, као инспирација да се подсетимо неких лепших времена за нас, а и да заборавимо на тренутак све оно са чим се тренутно боримо.
Осим посете саговорника у њиховим домовима, екипа емисије “100 питања” угостиќе саговорнике у свом необичном студију, у којем ќе заокружити сва питања.

Беше на каналите:

HappyTV  

Препораки
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • Видео стране

    image
  • I Lunatici

    image
  • Skrivena kamera

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.