poster

Моят плейлист

Моят плейлист

Mузика | Бугарија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

В предаването популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана. Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио "Тангра". Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията "Кречетало" и "Денис и приятели". Член е на журито в "Голямото рок междучасие" на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика "Рокендрол" в "Култура.БГ". Продуцент на предаването „Моят плейлист“ е „Нобъл Хаус Медия“.

Препораки
  • Музички микс

    image
    Музички микс...
  • ЕX YУ, Поп-роцк

    image
    ЕX YУ Поп-роцк је узбудљива ТВ емисија на БН музичком каналу која слави највеќе поп и роцк хитове бивше Југославије. Ова емисија пружа незаборавне наступе који ќе...
  • Pora obiadowa

    image
  • STV Folk

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.