poster

Денят започва с Георги Любенов

Денят започва с Георги Любенов

Информативен | Бугарија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Предаването "Денят започва с Георги Любенов" е инфотеймънт магазин - едновременно информационно и забавно. Гостите и темите следват горещите политически новини от седмицата. Предаването показва основните герои в събитията, предлага широки дебати и спорове по важните теми. Съща така представя забавни, артистични срещи с известни, но и позабравени гости. В "Денят започва с Георги Любенов" гостуват най-ярките личности на българската култура - представители на музиката, киното, театъра, литуратурата. Екипът на предаването кани както известните личности на България, така и дава път на младите, бъдещи звезди в тяхното поле на изява. Предаването активно използва материали от Златния фонд на БНТ. Често гостуванията на различните личности в студиото са придружени от спомен за тях от телевизионния архив - рядко показвани кадри, забравени черно-бели ленти. Нещо повече - от сезон 2016/2017 предаването поддържа рубрика „Живите архиви", в която показва първите запазени изяви на най-известните и изтъкнати личности на културата, политиката, обществения живот. „Денят започва с Георги Любенов" е предаване, подготвено и реализирано от екип на дирекция „Информация". В този смисъл то винаги е в готовност бързо да отрази извънредни събития, произшествия и бедствия, да се включи на живо от горещите точки. Предаването предлага разнообразни телевизионни форми: интервюта, дискусии, репортажи, преки включвания. То е съвременно като внушение, динамично като форма и конструкция. С присъствието на харизматичен водещ, с чувство за хумор, разнообразно и провокативно, но и пълноценно за зрителите от най-широк периметър.

Препораки
  • Вести РТС

    image
    Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовима.
  • To the point

    image
    Strong opinions, clear points of view, international agendas. Three journalists join our presenter and go straight to the point on an international issue that’s...
  • Headline News

    image
    Russia Today delivers latest news on current events from around the world.
  • TG2 Post

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.