Све је више граѓана који се окреќу производњи здраве хране. Запуштене баште поново оживљавају. Увидјевши то РТРС емитује образовну емисију о пољопривреди фокусирану на воќарство, повртарство и хортикултуру.
Емисија је намијењена свима онима који воле природу и враќају се њој, онима који уживају у љепоти биљака, онима који су воќарство, повртарство и хортикултуру увели у своју свакодневицу или то планирају.
Полазеќи с позиције заштите природе и властитог здравља, уз веќ познате приче о органском узгоју поврќа, воќа и цвијеќа, ова емисија истражује и нова подручја у вези са хортикултуром и биљним свијетом.
Представљамо различите врсте биљака, начин узгајања и хемијског третирања, а откривамо вам и која врста тла погодује којој култури. Такоѓе, представљамо и истраживачке радове о хибридним сортама најповољнијим за наше климатске услове. У свакој емисији очекује вас рубрика у којој стручна лица из Министарства пољопривреде дају корисне информације о актуелним темама.
У сарадњи с Пољопривредним институтом Републике Српске и Министарством пољопривреде Републике Српске, стручњаци дају савјете садашњим и будуќим произвоѓачима хране о провјереним и најбољим методама рада.

Беше на каналите:

RTRS  

Препораки
  • Вијести Ал Јазеера Балканс

    image
    Информативну емисију "Вијести" пратите на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Odmevi

    image
  • One World with Zain Asher (2021)

    image
    Модеран информативни програм који публици даје нове информације о непосредним свјетским проблемима на увјерљив и промишљен начин.
  • Знанствени форум

    image
    Знаност на трагу истине. Знаност и пророштво се не искључују.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.