poster

Glow

Glow (2017)

Документарец | Швајцарија
Режисер: Gabriel Baur

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.2/10

Содржина

She was a muse, model and performer - a star, dazzling and intense. Lady Shiva managed to rise from street-walking to the top. She lived in the fast lane and died tragically young. Her dream was to become a singer.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Воздигнувањето на Коста конкордија (2014)

    image
    Ексклузивна инсајдерска прича о трци да се Коста Конкордија што пре подигне и постави у плутајуќи положај, након превртања код Ѓиљиа у Италији.
  • National Gallery (2014)

    image
    Documentary following a working day in the National Gallery, including the decisions made by the collection's executives and visitors' reaction to the...
  • Повратак у Ремс (2021)

    image
    "Повратак у Ремс" је филм базиран на истоименој култној књизи Дидијеа Ерибона. Прича интимну и политичку причу о француској радничкој класи од почетка 50-их...
  • Терор тигар ајкуле (2017)

    image
    Професионални ронилац са ајкулама и научник Метју Смукал зарања у свет из ноќних мора на плажи Тигар како би истражио да ли се понашање ајкула мења када сунце заѓе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.