LOVAC

DIE UNBESIEGBAREN (2000)

Германија
Режисер: Jakob Schäuffelen

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 2.6/10

Содржина

Тјелохранитељ Николаус Колвин, некадашњи припадник тајне службе, враќа се у Берлин након успјешно обављеног задатка, спасивши живот Елисабетх, власници софтверске твртке која је била метом атентата.

Николаус по повратку излази на спој, не слутеќи како је почињен нови напад на Елисабетх. Појављује се непозната дјевојка, Катја, чијој привлачности Николаус никако не може одољети. Но, Катја је у потрази за строго чуваном тајном, врхунским софтвером који је Елисабетх потајно сакрила код Николауса. Долази до сукоба измеѓу Николауса и Катје у којем се Николаус једва извуче. Бјежеќи пред Катјом, открива запањујуќи податак: Катја у глави има усаѓен чип помоќу којег може читати туѓе мисли...Изнимно напет акцијски трилер који успјешно користи високу технологију као окосницу приче. У једној од улога је некадашња звијезда бројних еротских филмова о Емануелле, увијек привлачна Сyлвиа Кристел.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.