Марија из Назарета, 2. део

Maria di Nazaret (2012)

Биографија | Италија, Германија
Режисер: Giacomo Campiotti

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

За овај биографски филм режију је потписао Ѓакомо Кампиоти, а главне улоге су припале Елиси Јунг, Паз Веги, Луки Маринелију и Андреасу Пичману.
Видеќемо како је изгледао свет у првом веку пре нове ере, виѓен очима младе Јеврејке, Марије из Назарета. Постоји ли особа на свету која не зна име Маријино, име Исусове мајке?
Интригантном интерпретацијом Маријиног живота, заснованом на детаљном проучавању историје и Библије, редитељ спаја миленијуме и различите вере и културе. Од Благовести до Ускрса приказане су све етапе Маријиног живота, сва радост и сва туга.
Усред немира и политичких превирања у Палестини у доба Ирода Великог, Марија ќе се побунити против неправде и постати заговорница ослобоѓења мирним путем. Попут великих библијских хероина пре ње, и она је жена пуна храбрости и вере, интелигентна и образована, спремна да се бори за своју среќу и среќу својих ближњих.

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.