Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Гдје се налази Град мачака и како изгледа куќа ловаца на људске главе? Што се све може видјети и научити у националним парковима Борнеа? Како свладати ходање мостом направљеним од конопа и дасака на висини од четрдесетак метара? Како "преживјети" сусрет са смртоносном морском змијом? То су само неки од детаља из путописа који су на малезијском дијелу отока Борнео забиљежили Милка Баришиќ и Миро Бранковиќ.
У Малезији, земљи изнимно богатог и разноликог животињског и биљног свијета, и у готово двомилијунском главном граду Куала Лумпуру можете посјетити комадиќе земаљскога раја, вртове орхидеја и хибискуса, те највеќи наткривени парк птица на свијету у којем многе врсте слободно живе изван кавеза. Како изгледају тржнице велеграда, а како оне на треќем по величини свјетском отоку Борнеу? Какав живот воде становници традиционалних борнеанских села на води? Заједно с нашом екипом завирите у џунглу у сусрет с неким од посљедњих примјерака орангутана или дословно закорачите дном Јужног кинеског мора...

Сцеарист:
времетраење: 35 мин

Слики

Разгледнице с БорнеаРазгледнице с БорнеаРазгледнице с БорнеаРазгледнице с Борнеа

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.