рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(4 гласови)

Содржина

Цатхy Давис (Л. Тхомпсон) желела је само видети изложбу Изгубљени Вермеер, кад ју је њен колега и пријатељ детектив Дарнелл (Ј. Пеннy) натерао да поново постане Јане Дое и истражи нестанак слике из музеја. Прича је почела шездесет и седам година раније кад су нацисти упали у стан породице Блооме, не само зато што су били Јевреји него и зато што су знали да поседују Вермееров пејзаж, слику коју је г. Блооме препознао на неком сајмишту меѓу гомилом безвредних слика и купио врло јефтино, а сада вреди милионе. Након рата слика је враќена правој власници, јединој преживелој из породице Блооме, Хилдy, која је у оно време имала само шест година. Хилдy (Ј. МцЦартхy) је одлучила слику поклонити Низоземској, али пре тога организована је изложба, како би је што више људи видело.

Слики

Џејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрачаЏејн Доу Око посматрача

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.