Содржина

Поред Сема који јури за сваком сукњом, наивног штребера Ернеста, интелектуално ограниченог сниматеља Алекса и његове мачо девојке Естел, Френк увек заврши у невољи и као предмет спрдње. Мир и тишина Аленовог луксузног и еколошког одмаралишта поспешује жељу ове екипе за самбом, дивљим журкама и сензуалним опуштањима. Кад Сем испланира екскурзију у прашуму где ќе се набацивати слатким девојкама, Ален ќе уграбити прилику да пошаље своју брбљиву мајку с њима - на Френкову одговорност наравно. Шта може да поѓе по злу?

Слики

Сви на југСви на југСви на југ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нема играчка со Зохан (2008)

    image
    Зохан, врвен израелски командос, ја лажира својата сопствена смрт за да го следи својот сон: да стане фризер во Њујорк. Иако сака да го остави стариот живот,...
  • Американска Пита 4: Обединување (2012)

    image
    Малку повеќе од една деценија подоцна, соучениците опседнати со секс се повторно заедно за нивната годишнина од матура, и во еден долгоочекуван викенд откриваат...
  • Доктор лудости (2003)

    image
    Црна комедија Фадила Хаџиќа 'Доктор лудости' заснива се на уверењу главног лика, психијатра, да је "свако данас луд док му се не докаже да је нормалан".
  • ДВА СВЕТА (2007)

    image
    Француски трговец патува низ времето и ослободува угнетувани племиња во друг свет.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.