Содржина

Једини сан који Кејт Касел има је да дизајнира високу моду, али после дипломирања са најбољим оценама дочекује је сурова реалност - нико не жели да је запосли. (Афтер тхе Балл, 2015)
Истина, има фантастично око, али је такоѓе и ќерка малопродајног гуруа Лија Касела у чијим се радњама продаје одеќа "инспирисана" истим оним дизајнерима за које Кејт жели да ради. Кејт нема избора него да се запосли у породичној фирми, где мора да излази на крај са маќехом и две зле полусестре чији је циљ да је саботирају на сваком кораку.
Али, кроз романсу са "принцем" са одељења за ципеле, винтаж одеќу њене "добре виле" и низ замене идентитета, Кејт је у могуќности да разоткрије зли тројац, сачува фирму и докаже да је најбитније само оно што је унутра.

Слики

Пепељуга у свету модеПепељуга у свету модеПепељуга у свету моде

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Размена ученика (2008)

    image
    Четири пријатеља из средње школе покушавају да наѓу најлакши начин да добију стипендије за универзитет у Охају, и оду заједно на студирање...
  • Бакоња фра Брне (1951)

    image
    На обронцима планина у далматинком залеѓу, у селу Зврљеву, 1870. године живело је многољудно братство Јерковиќа, једна од тзв. светих лоза, лозе фратара. До тог...
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • The Railrodder (1965)

    image
    Buster Keaton plays a proper Englishman who jumps off a bridge into the Thames and presumably walks underwater to Canada. He stumbles across a Canadian National...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.