Под утјецајем

Under the Influence (2002)

САД
Режисер: Eric Gardner

рејтинг: 6.9/10

Содржина

Убојство, обмана, превара - чини се као још један 'савршен' дан у Лос Ангелесу. Петер Греене и Цамилла Овербyе Роос чине пар превараната, чији посао поѓе по криву па морају искористити све своје вјештине како би се извукли на слободу.
Радеќи на најновијој превари којом би извукла новац од аутомобилских осигураватеља, преварантица Тони Цуттер (Цамилла Овербyе Роос) случајно оптужи свог љубавника и одвјетника Степхена Таллyја (Петер Греене) за уморство. Степхен завлачи истражитеље причама о свом односу с Тони, док она, како би га ослободила, рискира ухиќење заводеќи једног запосленика тужитељевог уреда како би сазнала гдје је Степхен заточен. Док обоје планирају бијег не знајуќи за накане другог, Степхен и Тони ќе морати опет научити вјеровати једно другом желе ли обоје након свега остати слободни. Изнимно напет и оригиналан трилер редатеља Ерица Гарднера, 'Под утјецајем' је филм чији је расплет скоро па немогуќе претпоставити јер многобројни преокрети радњу одводе увијек у новим, неочекиваним смјеровима. Спајајуќи елементе истражитељског и психолошког трилера с неким мотивима комедије борбе сполова, Гарднер добива лако гледљив телевизијски филм као створен за цјеловечерњу забаву. Главне улоге пара врхунских превараната играју Цамилла Овербyе Роос и Петер Греене који меѓусобном кемијом филму придају и додатну квалитету.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.