Оценка на корисникот: 3.7/10
(3 гласови)

Содржина

"Сви радимо и добро живимо од свога рада."
Када чујете ову изјаву, коју је изрекао један од власника агротуристичког господарства у Конавлима, доиста је тешко повјеровати да је данас, у вријеме веќ пословичне свакодневне жалопојке, тако нешто могуќе у Хрватској.
Како је то могуќе и какве све могуќности отвара бављење агротуризмом, открива документарац сценариста и редатеља Здравка Фучека, сниман у три хрватске регије.
Без обзира на све различитости регија, свима који се баве агротуризмом заједничко је да су се окренули себи и властитим ресурсима који су постали дио туристичке понуде Хрватске.
Документарац промовира вриједности агротуристичке понуде као што су очување традицијских вриједности, културе и обичаја, оживљавања малих мјеста, самозапошљавање свих чланова обитељи те самим тим подизање квалитете живота у тим срединама.

Сцеарист:

Слики

Агротуризам - Конавле, Истра, БарањаАгротуризам - Конавле, Истра, БарањаАгротуризам - Конавле, Истра, БарањаАгротуризам - Конавле, Истра, Барања

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.