poster

Холивудски сафари

HOLLYWOOD SAFARI (1997)

САД
Режисер: Henri Charr

рејтинг: 4.2/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

У Калифорнији живи обитељ Јохнсон, отац Троy (Д. Леисуре) рангер, мајка Јане (Д. Бооне) ветеринарка и њихва двојица синова, старији Јосх (Т. Ј. Робертс) и млаѓи Петер. Обитељ има свој властити зоолошки врт, а припитомљене животиње често добивају улоге у филмовима. Једна од животиња, планинска лавица Кенсхо, њихов је куќни је мезимац. И баш на свој роѓендан Кенсхо се мора придружити филмској екипи која путује на снимање у Санта Моницу. Но, спремиште на камиону којим превозе Кенсхо случајно се отвори и она искочи. У исто вријеме у близини омладинског кампа једна одбјегла лавица тешко озлиједи дјечака. Шериф (Ј. Саваге) који предводи потјеру врло брзо поносно извјештава све екипе на терену, али и медије, како је крвожедна звијер ухваќена и успавана, те како ќе за неколико сати бити безболно усмрќена. Кад Јане у телевизијским вијестима препозна Кенсхо, цијела обитељ појури у полицијску постају...

Холлywоодски сафари, био је пилот за популарну истоимену серију, која је снимана око четири године. Успјеху филма придонијели су ефектни призори с одлично увјежбаним животињама, те узбудљива пустловна прича. У филму судјелује спортска звијезда Дон "Тхе Драгон" Wилсон, кицк.боксач, с каријером која је трајала четири десетљеќа и једанаест шампионских титула. Једну од главних улога, улогу Јосха, глуми Тед Јан Робертс, који се прославио улогама Карате Кида.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.