рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 1/10
(4 гласови)

Содржина

Документарно-играни филм приповеда о тројици протагониста Дарку, Миленку и Горану, који 20 година возе такси по Бечу, а проблем настаје када нова градска власт у складу са смањењем социјалних давања, уводи порезе таксистима. Намети су велики, и тако је многим таксистима будуќност угрожена, посебно споменутим јунацима Ѓорѓевиќевог остварења. Беч обележава 50 година од доласка гастарбајтера из социјалистичке Југославије у Аустрију, а њих тројицу повезује врачара Владица из источне Србије, код које редовно долазе да им „прочита будуќност из карата или их заштити од негативних сила". Филм од 110 минута је заснован на роману Дарка Маркова који је и учесник у филму, уз Миленка Радосављевиќа, Горана Павловиќа и Владицу Милосављевиќ, од аутора познатих авангардних и контроверзних пројеката Маде ин Сербиа и Живот и смрт порно банде.

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Mladen Đorđević, Nevena Savić
времетраење: 110 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Broken Tail (2010)

    image
    Gain an immediate insight into the pressures on the decreasing tiger population in India by following the sad trail of one young tiger who left the Ranthambore...
  • Aerial Ireland (2017)

    image
    Take a cross-country flight over Ireland's natural wonders and ancient ruins. In this spectacular overview of the historically significant Emerald Isle, we soar...
  • We Steal Secrets (2013)

    image
    A documentary that details the creation of Julian Assange's controversial website, which facilitated the largest security breach in U.S. history.
  • Magnum Dopus: The Making of Jay and Silent Bob Reboot (2020)

    image
    Behind the scenes and the making of "Jay and Silent Bob Reboot"
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.