Содржина

Пасивне крајеве Лике, Косиња и сусједних села сваких двадесетак година погаѓа поплава узрокована обилним кишама и отапањем снијега. Села неколико километара удаљена од ријеке Лике потопљена су. Читаво подручје постаје големо језеро, а једина комуникација одвија се чамцем. Филм прати причу о двојици волонтера за вријеме поплаве, а сваки од њих постаје једина веза једне од заједница, српске или хрватске, с остатком свијета.

Сцеарист:
Продуцент: Goran Dević, Hrvoje Osvadić
времетраење: 42 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Чвор (1969)

  image
  У модерној згради железничке станице у Винковцима сусреќемо наличје социјалистичких успеха - безперспективне сезонске раднике и бескуќнике - али и ентузијастичног...
 • Цопрнице (1971)

  image
  Филм сакупља сведочења становника Загорја о постојању вештица и упознаје нас с празноверним обредима. Говоре и жене које су од других сељака проглашене цопрницама.
 • Odiseja e tifozave (1972)

  image
 • Velo Mysterium (2013)

  image
  Jörn Staeger a German cinematographer, director, writer made a short experimental film which is a tribute to the symbiotic relationship between human and bicycle....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.