Содржина

Када је Мете Холм почела да преводи дебитантски роман Харукија Муракамија, Слушај песму ветра, на једној станици метроа у Токију појављује се жаба висока два метра.
Жаба је упорно прати одлучна у томе да укључи преводиоца у своју борбу са џиновским црвом, који се полако буди из дубоког сна и који је решен да мржњом уништи свет.
Док се Мете бори да пронаѓе праве реченице које би нам пренеле шта Муракамијеви усамљени, замишљени ликови покушавају да нам кажу, границе измеѓу реалности и имагинације полако се губе.

Улоги
Сцеарист:
времетраење: 58 мин

Слики

Сањајуќи Муракамија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ајкула против предатора (2017)

    image
    Ретки и невероватни примери напада на ајкуле, ухваќени објективима одважних фотографа и случајних пролазника. Уз помоќ стручњака, анализираќемо ове невероватне...
  • Aerial Ireland (2017)

    image
    Take a cross-country flight over Ireland's natural wonders and ancient ruins. In this spectacular overview of the historically significant Emerald Isle, we soar...
  • Плажа тигар ајкула (2016)

    image
    Др Нил Хамершлаг одговара на кључна питања науке о тигар ајкулама - где се ове ајкуле паре, где трудне женке носе младунце, и где их раѓају?
  • The Mystery of Dark Matter (2012)

    image
    Dark matter, which is unknown and undetectable in our physical models, would appear to populate the cosmos on a massive scale. For the first time, a film portrays...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.