poster

Преварени Хитлер: Преживети Холокауст

Cheating Hitler: Surviving the Holocaust (2019)

Режисер: Rebecca Snow

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.2/10

Содржина

Троје људи који су преживели Холокауст враќају се у родне градове, места убистава и места скривања да пронаѓу одговоре на неодговорена питања. Филм представља моќно историјско упозорење и инспирисан је причама о преживљавању.

Сцеарист:
Продуцент: Steve Gamester, Michael Kot

Слики

Преварени Хитлер: Преживети ХолокаустПреварени Хитлер: Преживети Холокауст

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фаренхајт 11/9 (2018)

    image
    Документарниот филм на Мајкл Мур е провокативен и комичен поглед на времето во кое живеат Американците, а името на филмот се однесува на денот кога Трамп беше...
  • Inside Planet Earth (2009)

    image
    What if a crack could be opened all the way to the centre of the Earth? A fascinating insight into what makes our planet a place where life can survive.
  • Аи Wеиwеи: Без кајања (2012)

    image
    Документарни филм о кинеском умјетнику и активисту Аију Wеиwеију тијеком припрема за изложбе и пријепоре с властима. Аи Wеиwеи привукао је меѓународну позорност...
  • Чудесан свет Апалачких планина (2013)

    image
    Изузетан документарац о дивљим животињама осликава ретко виѓену страну америчких најпопуларнијих шума и открива природу Апалачких планина.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.