Cody Cameron

actor

Роденден: 1970

Актерот:

 1. 1. Boog & Elliot (2006), филм
  ...
  Mr. Weenie (voice)
 2. ...
  Mr. Weenie / Additional Voices (voice)
 3. ...
  Pinocchio (voice)

Режисер:

Сцеарист:

 1. 1. Шрек (2001), филм
  ...
  (additional dialogue)
 2. 2. Шрек 2 (2004), филм
  ...
  (additional dialogue)

Глас:

 1. 1. Шрек (2001), филм
  ...
  Pinnochio / Three Pigs
 2. ...
  Pinocchio / Three Little Pigs
 3. 3. Шрек 2 (2004), филм
  ...
  Pinocchio / Three Pigs
 4. ...
  Pinocchio
 5. ...
  Willie
 6. ...
  Mr. Weenie
 7. ...
  Pinocchio / Three Pigs
 8. 8. Шрек 3 (2007), филм
  ...
  Pinocchio / Three Pigs
 9. ...
  Mr. Weenie
 10. ...
  Additional Voices
 11. ...
  Pinocchio / Three Pigs
 12. ...
  Pinocchio / Three Pigs
 13. ...
  Three Little Pigs / Pinocchio
 14. ...
  Mr. Weenie / Additional Voices
 15. ...
  Elf
 16. ...
  Horst
 17. 17. Thriller Night (2011), филм
  ...
  Pinocchio
 18. ...
  Barry / Dill Pickle
 19. ...
  Pinocchio

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.