The backbone of the "Drzavni Posao (Government Job)" are satirical talks between the three actors, the comments are reminiscent of the "stand-up" form. These are short, witty comments and observations on daily life, circumstances, socio - political situation, sports, entertainment world, their personal opinions on various topics. The main idea is to present day in a non-existent government company and three employees of thinking about daily events in it, but also about life and society in general. Topics drawn from the daily and weekly press, for various blogs, websites, talk about movies, series, shows - radio and television. The idea is that actors humorously comment on current events, to laugh viewers and encourage them to think about them.

Transmetimet në kanale:

Superstar 2  

Episodi vijues:

Sot
12:50
Državni posao
Sot
16:00
Državni posao
Sot
17:50
Državni posao
Sot
18:50
Državni posao
Sot
21:40
Državni posao
Sot
00:45
Državni posao
Sot
04:00
Državni posao
Sot
05:50
Državni posao
Nesër
06:50
Državni posao
Nesër
09:40
Državni posao
Nesër
12:00
Državni posao
Nesër
16:00
Državni posao
Nesër
17:50
Državni posao
Nesër
18:50
Državni posao
Nesër
21:40
Državni posao
Nesër
04:00
Državni posao
Nesër
05:50
Državni posao
e hënë
06:50
Državni posao
e hënë
12:00
Državni posao
e hënë
16:00
Državni posao
e hënë
17:50
Državni posao
e hënë
18:50
Državni posao
e martë
00:00
Državni posao
e martë
04:00
Državni posao
e martë
05:50
Državni posao
e martë
06:50
Državni posao
e martë
12:00
Državni posao
e martë
16:00
Državni posao
e martë
17:50
Državni posao
e martë
18:50
Državni posao
REKOMANDIMET
 • Superior Donuts (2017)

  image
  Sympathetic old-school doughnut shop owner Arthur, his spunky young employee and aspiring artist, Franco, and their friends and patrons keep the shop going in a...
 • Vestiaires (2011)

  image
  From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
 • Një Shtëpiake Jashtë Rregullave (2016)

  image
  Keti është një bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve me kohë të plotë. Pavarësisht nga pesha që e penalizon në krahasim me nënat e tjera të qytetit, vetëbesimi...
 • Çka ka Shpija (2015)

  image
  Çka ka shpija...?! është SitCom televiziv i krijuar nga autori Naser Rafuna.Një familje,ku komparacioni i karaktereve të kësaj familje janë komplet të ndryshëm...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.