Mike Baxter is the marketing director for an iconic outdoor sporting goods store. He loves to have adventures while he's traveling for work and, of course, he drives a pick-up truck. While Mike is king of the hill at work, he's the odd man out in a home that is dominated by women -- namely his wife, Vanessa, and their three daughters, 22- year-old Kristin, 17-year-old Mandy and 14-year-old Eve. After being a stay-at-home mom for years, Vanessa recently returned to the workplace and was quickly promoted (much to the dismay of her primarily male co-workers). As a result of Vanessa's increased work load, Mike is pulled into more hands-on parenting than ever before.

Transmetimet në kanale:

Puls4  PRO 7  

Ishte në kanal:

FOX  Sat.1  Pro7 MAXX  

Episodi vijues:

Nesër
04:55
Burri i shtëpisë 5
e enjte
06:00
Burri i shtëpisë 5
e enjte
06:20
Burri i shtëpisë 5
e enjte
11:30
Burri i shtëpisë 5
e enjte
11:55
Burri i shtëpisë 5
e enjte
12:25
Burri i shtëpisë 5
e enjte
12:55
Burri i shtëpisë 5
e enjte
13:20
Burri i shtëpisë 5
e premte
04:35
Burri i shtëpisë 5
e premte
09:10
Burri i shtëpisë 5
e premte
09:35
Burri i shtëpisë 5
e premte
10:05
Burri i shtëpisë 5
e premte
10:30
Burri i shtëpisë 5
e premte
11:00
Burri i shtëpisë 5
REKOMANDIMET
 • Državni posao (2012)

  image
  The backbone of the "Drzavni Posao (Government Job)" are satirical talks between the three actors, the comments are reminiscent of the "stand-up" form. These are...
 • Junaci našeg doba (2019)

  image
  Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio...
 • Nje familje e bashkuar (2016)

  image
  Anëtarët e një familjeje, mes të cilëve një adoleshent me aftësi të kufizuara, përballen çdo ditë me sfida nga më të ndryshmet. Karaktere unike dhe një nënë e...
 • Danger Force (2020)

  image
  Captain Man has a new crew of superhero sidekicks - Danger Force. Captain Man and Schwoz create a fake school to train the kids to harness their uncontrollable...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.