Planetarno popularni šou za nadarene “Ja imam talenat” uskoro će početi da se emituje na Televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu. Ali ovoga puta očekuje vas celokupnije, još zanimljivije i spektakularnije iskustvo. Svaki član žirija moći će da pritisne ovaj taster samo jednom i u tom slučaju takmičar prolazi direktno u polufinale, bez obzira na mišljenje ostalih članova žirija. Ovaj šou imaće takmičare iz ukupno 15 zemalja, što će ga učiniti dodatno zanimljivim.

Članovi žirija: Danica Maksimović, Srđan Žika Todorović, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta kao i voditeljka Ana Mihajlovski Grubin, obećavaju da će ovo biti još zanimljivije i spektakularnije iskustvo. Svaki član žirija moći će da pritisne ovaj taster samo jednom i u tom slučaju takmičar prolazi direktno u polufinale, bez obzira na mišljenje ostalih članova žirija.

Ishte në kanal:

PINK  RTS2  RTS1  RTRS  

REKOMANDIMET
  • Galeria

    image
  • Automoto show (2019)

    image
    Anja i Stefan druže se sa poznatim licima, vode vas u "Avanturu" na najlepše destinacije u Srbiji i regionu i prenose vam utiske sa ekskluzivnih auto-moto...
  • Nikad nije kasno (2016)

    image
    Prvi šou koji je pružio nadu svima onima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno. Nedeljom u 21 sat na Prvoj televiziji, gledamo sjajno takmičenje...
  • Veç kesh

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.