poster

Maminjami

Maminjami (2019)

Gatim | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

Simpatičan i estetski dojmljiv televizijski format koji nudi ideje kako aranžirati hranu da bi se potakao apetit, prvenstveno onih najmanjih. Autorica emisije došla je na ideju kada se i sama kao majka susrela s definiranjem vlastitog ukusa svoje kćeri, popularno zvanim 'izbirljivost'. Iz video bloga izrasla je televizijska emisija i više niste sami u borbi da vaša djeca steknu zdrave hranidbene navike.
Zaboravite podmetanje jedne hrane pod drugu, kamuflažu i nagovaranje, smišljanje novih naziva za istu namirnicu, miksanje i aviončiće sa žlicom. Mašta i kreativnost ruku u serviranju zdravih namirnica otvaraju nepreglednu knjigu ideja, oblika i likova. Slatki detalji na tanjuru potiču želju i za slanim, kiselim ili gorkim okusima. I uživanjem u hrani, ali i u njenoj pripremi.
Kako napraviti cvjetić od desetak vrsta namirnica, zapakirati dar na tanjuru ili naslikati ocean od umaka bolonjez više nije tajna. 'Maminjami' detaljno i zabavno prikazuje kako biti majstor slikanja hranom, omiljeni gastro umjetnik svoje obitelji i likovni masterchef. Ovo je prilika da provedete dodatno kvalitetno vrijeme sa svojom djecom ili cijelom obitelji i da što brže složite zdravi i ukusni tjedni meni.
'Maminjami' ne skuplja Michelinove zvjezdice, Maminjami je zvijezda malih gastro kritičara. Onih koji su najstroži i najiskreniji - mali trbuščići.

REKOMANDIMET
  • Škola kuvanja

    image
    Za kuvanje kažu da je lako, ali ga treba naučiti. Za mnoge bauk, za profesionalce samo igra, pripremanje hrane je životna potreba i najčešće obaveza. Slobodan...
  • Kuzhinier Në Kohë të Lirë (2022)

    image
    Internationally renowned chef, Mark Moriarty, presents easy-to-follow recipes while cooking simple but fantastic dishes.
  • Rreze dielli

    image
    Për rreth dy orë, ju shoqërojmë me receta të shijshme, si dhe me miqtë e ditës që kanë histori për të treguar a këshilla për të ndarë. Kthim pas në kohë dhe...
  • Si te gatuajme

    image
    Në kuzhinë çdo ditë nga e hëna në të premte në orën 09.00, për të ndarë me ju ide gatimi e receta nga më të shijshmet dhe më ekonomiket. Të shtrojmë për familjen...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.