Vremena su teška i krizna. Posao se teško dobija, a lako gubi. Više se ne bira, samo da se radi.
Dokumentarno-obrazovni program Radio-televizije Vojvodine uradio je serijal Dobar posao, gde je, u primerima zanimanja: kuvar, opančarka, vinar, kontrolor letenja, programer i stilista, pokazao da postoje poslovi u Srbiji gde još uvek može da se dobro zaradi i od toga izdržava porodica.
U višemesečnom istraživanju i snimanju na terenu zaključili smo da je potrebna hrabrost i odlučnost, veliki rad i neprestano učenje i usavršavanje.
Primeri, koje će gledaoci videti na Prvom programu Televizije Vojvodine, vrlo jasno govore i o tome da su oni bili odlučni u nameri da im život ne kreira neko drugi, već da sami budu kovači sopstvene sreće.

Transmetimet në kanale:

RT Vojvodina 1  TV Hram  

Ishte në kanal:

RT Vojvodina 2  

Episodi vijues:

Sot
03:59
Dobar posao
e diel
09:00
Dobar posao
REKOMANDIMET
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Ja biram (2017)

    image
    Ja biram, ti biraš, svi smo mi smo nekada birali, a mnogi tek treba da izaberu – zanimanje za ceo život! To je osnovni motiv nove emisije Programa za decu i...
  • Potraga za blagom

    image
  • Zeleni sat

    image
    Zeleni sat je serijal Obrazovnog programa Televizije Vojvodine namenjen poštovaocima prirode i ljubiteljima zdravijih životnih navika, koji ima za cilj...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.