poster

Coolturist

CoolTurist (2018)


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 55

PëRMBLEDHJE

Jedna od najljepših plaža na Kvarneru bila je dom ekipi Coolturista, a kako sama plaža naravno nije dovoljna turistička ponuda za veliki broj turista koji je svake godine posjećuju, istraživali su i druga zanimljiva mjesta i različitu ponudu za svačiji ukus u cijeloj općini Mošćenička Draga.
Teško je ne ostati oduševljen srednjovjekovnim utvrđenim istarskim gradićem, Mošćenicama. Ako ste u dovoljno dobroj formi, od Mošćeničke Drage, odnosno plaže Sv. Ivan, uspet ćete se po 735 stepenica kako bi došli pješke do Mošćenica, a to je već doživljaj za sebe. Upravo zbog stanovnika Mošćenica nastaje Mošćenička Draga, koja je u početku bila malo ribarsko mjesto.

Fotot

CoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturist

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Dobro Jutro Srbijo

    image
    Jutarnja emisija Happy TV.
  • BBC World News America (2007)

    image
    In-depth reports on the major international and US news of the day with Katty Kay.
  • TG2 L.I.S.

    image
    Notiziario.
  • Jutro sa Sanjom

    image
    Jutro sa Sanjom je dnevni informativno-kulturno-zabavni program, čije je težište Beograd i njegovi najzanimljiviji likovi i događaji, ali u znatno bržem ritmu i...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.