SEZONI: 10

EPISODI: 19

PëRMBLEDHJE

Goran Čar, svima poznatiji kao - Čarli, pravi je gurman koji obožava kušati i pripremati razne recepte, a danas će svojim gostima u showu prirediti pravu lovačku gozbu. Goran smatra da je spretan u kuhinji te mu je pripremanje kulinarskih delicija jedan od najdražih hobija. Uz kuhanje, Čarli se bavi i izradom vlastitog piva koje će se večeras naći na njegovu meniju. Osim što će goste ponuditi domaćim pićem, pivo je i „tajni sastojak“ u glavnome jelu te smatra da bi upravo njegov jelovnik mogao biti pobjednički. Vrlo originalni nazivi njegovih jela, kao što su „Šumsko gnijezdo“, „Lovačke roladice“ i „Mali zeko Mrkvić“, zagolicat će maštu ovotjednim gošćama koje od Čarlija puno očekuju jer znaju da je on pravi gurman, a hoće li im se svidjeti ono što će zateći na tanjuru, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Fotot

Večera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Čini i začini

    image
    Aleksandra Stefanović za sebe kaže da je hedonista i porodični hedonistički kouč, šefica porodične kuhinje, autorka i menadžer Porodičnih gastronomija. U zabavnom...
  • Border Security: Canada's Front Line (2012)

    image
    Follow the work of the men and women who protect Canada's borders.
  • Save My Skin (2019)

    image
    Ne serite qe viojne do te ndiqni dermatologen Emma Craythorne ne perpjekje per te ndihmuar ata qe kane probleme serioze me lekuren.
  • Hrana na štiklama

    image
    Serijal Hrana na štiklama nije samo koncept, to je životni stil. Predstavlja mladu, modernu ženu, koja pored svakodnevnih obaveza pronalazi vreme i način za...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.