poster

Volim životinje ZOO: Edukacija o životinjama

Volim životinje


Vlerësimi i përdoruesit: 10/10

EPISODI: 6

PëRMBLEDHJE

U serijalu VOLIM ŽIVOTINJE ZOO upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko voli životinje i uči o njima pomažući djelatnicima vrta. Svaki dan za njega je novi izazov jer dobiva poseban zadatak koji ne može obaviti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu.
U ovoj epizodi Marko dobiva zadatak pomoći edukatorima pripremiti radionicu izrade hranilica za ptice, uz to naučit će da je jedna od najvažnijih zadaća zooloških vrtova upravo obrazovanje i učenje o životinjama, i djece i odraslih.

Fotot

Volim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjama

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.