poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 12

PëRMBLEDHJE

Europa je poludjela za SUV-ima. Njihova prodaja cvjeta, a ponuda još uvijek nije dovoljna da bi zadovoljila potražnju. Stoga se svi proizvođači trude predstaviti neki novi SUV. Peugeot će, primjerice, u idućih 12 mjeseci diljem svijeta predstaviti pet novih SUV-a, a Bez kočnica će u novome izdanju predstaviti jedan od njih.
U rubrici 'Extreme', u kojoj Bez kočnica gledateljima svakoga tjedna predstavlja ekstremne zanimljivosti iz svijeta, gledatelji će imati priliku upoznati se s najmanjim serijskim automobilom na svijetu.
Povod je jedan od najekskluzivnijih brodova ove godine, a mnogi se iznenade kada saznaju da iza njega stoji jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svijetu! Gledatelji se u ovotjednoj epizodi Bez kočnica imaju priliku upoznati s morskom srebrnom strijelom.
Idući vikend Zagrebom će zavladati brzi i žestoki. U našem glavnom gradu, po prvi puta će se održati spektakularna utrka ubrzanja. Što nas sve očekuje na zagrebačkom street raceu, gledatelji mogu saznati u prilogu ekipe iz Bez kočnica.
U ovotjednome testu, Bez kočnica će se baviti originalnim i osebujnim automobilom kojega vozači ili vole ili mrze. Radi se o automobilu Citroen C4 Cactus!

Fotot

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Kod nas doma (2017)

    image
    U novoj mozaičnoj emisiji Kod nas doma uživo od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, hobija,...
  • Slovenski magazin

    image
  • Magazin TV

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.