poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 165

PëRMBLEDHJE

Ana Lucía i María Inmaculada se svađaju. David govori Leopoldu da će zaprositi Valeriju čim se njih dvoje rastanu. Također mu govori da je izgubio svaku priliku da se pomiri s Valerijom jer je nije usrećio. Valeria govori Davidu da ga nikada neće voljeti kao muškarca i da obrati pozornost na Manon. Estrella odlazi reći Arizmendiju što se dogodilo, ali izostavlja dio o Samuelovoj smrti. Hugo moli Estrellu da ga ne optuži i moli je za oprost. Julio daje izjavu i opisuje događaje u vezi s Juanom Ignaciom. Odriješen je krivnje. Genoveva, Felipe i Julio posjećuju Lolitu u zatvoru. Nitko ne vjeruje u njezinu nevinost. Valeria posjećuje Leopolda i govori mu da neće odustati od rastave. On planira dvogodišnje putovanje s Piedad kako bi zaboravio Valeriju. Otac Jesús moli Valeriju da odustane od rastave i govori joj da ih čekaju dobra vremena. Jessica ne uspjeva ubiti Miroslavu i bježi. Miroslava moli Tonyja da joj pomogne uloviti Jessicu u tvornici mesa. Nakon duge potrage, Miroslava zatvara Jessicu i Tonyja u hladnjaču kao osvetu za sve što joj je učinio.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.