poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 164

PëRMBLEDHJE

Vijest o smrti Samuela Riquelmea se pročuje. Agripina je uzrujana jer je njezina kći navodno počinila ubojstvo. Pojavljuje se Estrella. Ne govori Manon što se dogodilo iako zna da je Lolita u zatvoru. Narednik Arizmendi govori Leu, Piedad i Alfredu da istražuje Samuelovu smrt i njegove ilegalne kockarnice.Leopoldo izbacuje Maríju Inmaculadu iz kuće, a ona laže Juliu kako bi joj on dopustio da ostane u njegovoj kući. Govori Valeriji i Hildi da bi se Julio mogao uzrujati izbace li je iz kuće. Isidro moli Angelu da razgovara s njim i Anom Lucíjom. Felipe i Genoveva svjedoče protiv Lolite u slučaju Samuelova ubojstva. Hugo završava u zatvoru jer je bio menadžer ilegalnih kockarnica.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.