Vlerësimi: 7.9/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9.3/10
(16 Voto)

Përmbledhje:

Forenzički patolozi profesor Leo Dalton, dr. Harry Cunningham i dr. Nikki Alexander vraćaju se u jednoj od BBC-jevih najuspješnijih i najdugovječnijih kriminalističkih dramskih serija. U ovoj će sezoni Lea osumnjičiti za prijevaru kada neće moći pronaći svoje bilješke s obdukcije u slučaju na kojemu je navodno radio. No prije nego što je uspio dokazati da je nevin, divljački je napadnut. I dok Leo leži u komi, Nikki pomaže policiji u istrazi ubojstva - svi dokazi upućuju na to da je ubojica pokojnikova supruga koja je sada Harryjeva ljubavnica. Nikki i Harry naći će se na suprotnim stranama u delikatnoj istrazi sumnjive smrti bogate bankarice u njezinu domu u Hampsteadu. Njezin suprug tvrdi da je pala niz stepenice, no policija smatra da ju je on pretukao na smrt. Iako su obećali da se to neće dogoditi, Nikki i Harry započinju natjecanje jer se svaki, pa i najmanji dokaz, može dvosmisleno interpretirati. Nikki se vraća u grad svoga djetinjstva Cape Town gdje je privatna istražiteljska tvrtka unajmljuje kao savjetnicu za forenzičku antropologiju kako bi im pomogla u potrazi za ostacima petorice mladića koji su nestali sredinom 1980-ih. Hoće li doći u iskušenje da se za stalno vrati u Južnoafričku Republiku?

REKOMANDIMET
  • Elementary (2012)

    image
    A modern take on the cases of Sherlock Holmes, with the detective now living in New York City.
  • CSI: Vegas (2021)

    image
    Facing an existential threat that could bring down the Crime Lab, a brilliant team of forensic investigators must welcome back old friends and deploy new...
  • At Brauni (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
  • Murdoch Mysteries (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.