SERIALE Faqja 1

 • LULE TE VETMUARA

  e enjte

  13.8.20

  10:10

  LULE TE VETMUARA

  Kirgin Çiçekler (2015)

 • SULEJMANI I MADHERISHEM

  e enjte

  13.8.20

  11:00

  SULEJMANI I MADHERISHEM

  Muhteşem Yüzyıl (2011)

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  13.8.20

  13:28

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 25:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • LULE TE VETMUARA

  e enjte

  13.8.20

  16:05

  LULE TE VETMUARA

  Kirgin Çiçekler (2015)

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  13.8.20

  18:11

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 25:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • SULEJMANI I MADHERISHEM

  e enjte

  13.8.20

  18:20

  SULEJMANI I MADHERISHEM

  Muhteşem Yüzyıl (2011)

 • Une Jam Frenki

  e premte

  14.8.20

  00:15

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 25:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • SULEJMANI I MADHERISHEM

  e premte

  14.8.20

  02:00

  SULEJMANI I MADHERISHEM

  Muhteşem Yüzyıl (2011)

 • Une Jam Frenki

  e premte

  14.8.20

  03:10

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 25:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Doctor Foster

  e premte

  14.8.20

  08:35

  Doctor Foster

  Doctor Foster (2015)

  Sez 1, Pj 3: Xhema luan rolin e gruas së përsosur, ndërkohë që thur një plan për të dalë e fituar.

 • Une Jam Frenki

  e premte

  14.8.20

  09:13

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 25:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Doctor Foster

  e premte

  14.8.20

  09:35

  Doctor Foster

  Doctor Foster (2015)

  Sez 1, Pj 4: Xhema vendos që ti japë Sajmonit një mundësi të re, por karriera e saj si mjeke fillon të dëmtohet për shkak të një sërë ankesazh që kanë ardhur në drejtim të saj. Pasi arrin një pikë kritike, a do ta...

 • LULE TE VETMUARA

  e premte

  14.8.20

  10:10

  LULE TE VETMUARA

  Kirgin Çiçekler (2015)

 • Doctor Foster

  e premte

  14.8.20

  10:40

  Doctor Foster

  Doctor Foster (2015)

  Sez 1, Pj 5: Xhema është e vendosur që ta demaskojë Sajmonin dhe kujdeset që ai të humbasë gjithçka. Ajo nuk ndalet para asgjëje që të arrijë qëllimin e saj, por pasojat janë të mëdha.

 • SULEJMANI I MADHERISHEM

  e premte

  14.8.20

  11:00

  SULEJMANI I MADHERISHEM

  Muhteşem Yüzyıl (2011)

Emri « 1 2 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.