сезона: 6

епизода: 7 - Cocaine Brick Bust

Содржина

У овој епизоди служба за спречавање кријумчарења успева да пресретне пошиљку са 35 кг кокаина, чија је дестинација била Африка. Цариници покушавају да установе разлог необичног путовања труднице.

Слики

Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)Аеродромско обезбедување (Перу и Бразил)

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Nova ScienceNow (2005)

    image
    David Pogue gives the third degree to scientists pushing the limits of technology - not only to solve horrific murders, but to try to prevent crimes. Peer inside...
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
  • Passaggio a Nord-Ovest (1997)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.