poster

Теорија уроте: Георге Сорос - Милијардер који вуче конце из сјене?: документарни филм

The Conspiracy Files: George Soros - The Billionaire Global Mastermind? (2019)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Michael Rudin

рејтинг: 4.8/10

сезона: 5

епизода: 1 - документарни филм

Содржина

За вријеме Другога свјетског рата Георге Сорос био је тинејџер који је лажним особним документима прикривао жидовско подријетло. Али неки су га оптужили за колаборацију с нацистима. Други га сматрају највеќим непријатељем Еуропе и САД-а, идејним зачетником уроте чији је циљ уништити националну државу и преплавити Запад имигрантима. Меѓутим, овог је маѓарског мултимилијунаша Финанциал Тимес 2018. прогласио особом године због 18 милијарди долара досад уложених у хуманитарне сврхе. У свијету у којем популизам и национализам узимају све више маха, јесу ли теорије уроте о Соросу крајњи израз антисемитизма? Или је он једноставно моќнији него што би иједан човјек требао бити?

Слики

Теорија уроте: Георге Сорос - Милијардер који вуче конце из сјене?Теорија уроте: Георге Сорос - Милијардер који вуче конце из сјене?Теорија уроте: Георге Сорос - Милијардер који вуче конце из сјене?

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Изуми и откриќа који су променили свет (2012)

    image
    Ово је серија препуна акције која истражује 5 главних иновација које дефинирају модерни свијет – мобилне телефоне, аутомобиле, авионе, небодере и оружје – и славе...
  • Agrosaznanje

    image
    Пољопривредна емисија.
  • Документарни филм

    image
    Документарни програм намијењен свима онима који желе да науче нешто ново о свијету око себе.
  • Рик Стајн - На пат за Мексико (2017)

    image
    Удхëтимет тë ндрyсхојнë си њери, по асхту едхе усхqими. Кëтë херë Рик Стаин до тë нисет дрејт Мексикëс. Ку до тë схијојë qиндра рецета схумë тë веçанта. Ле тë...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.