епизода: 3

Содржина

Природа је одувек била уметницима инспирација и модел, а филозофима вечна тема истраживања. Као што је космос домовина наше планете, тако је и природа први дом свих живих биќа на нашој планети. Отуд филозофска промишљања о пореклу свемира и живота на земљи, о богатству и лепоти природе, али и о пролазности сваке па и природне лепоте.
Погледи песника одувек су стремили ка небесима, Сунцу и Месецу, звездама и облацима, лишќу и дрвеќу, баш као што су велики композитори ослушкивали звуке ветра, шум лишќа и жубор реке, и тако инспирисани стварали велика дела.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Добра земља

    image
    Емисија о пољопривреди, сеоском животу и храни. Пољопривреда се последњих година мења брзо, као никад до сада. Грана економије која је некада уживала статус...
  • O živalih in ljudeh

    image
  • Свет расадника

    image
    Емисија посвеќена баштованству.
  • Катализатор (2001)

    image
    Аватари! Свемирска утрка! Потрага за ванземаљцима! Не, то није знанствена фантастика – то су врхунске знанствене чињенице! Погледајте Катализатор и упознајте...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.