poster

Алхемија Балкана - Словенија

Alhemija Balkana

Документарец | Босна и Херцеговина, Црна Гора, хрватска, Северна Македонија, Словенија, Србија

сезона: 1

епизода: 7

Содржина

Постојнску јаму посјети милон људи годишње. Највише Италијана и Јужнокорејаца. Најпознатији становник Постојнске јаме је наравно човјечја рибица.

Традицију бесплатног лијечења у Словенији угрожавају растуќе цијене здравства. Али, постоје и клинике за људе који немају здравствено осигурање, али имају право на бесплатне услуге.

Запјевао нам је Магнифицо, који је задржао свој јужњачки стил.

Боравили смо у Термама 3000. Словенци не воле реќи лијечилиште, бања, него одлазак у терме доживљавају као рекреацију, одмор, и тамо одлазе неколико пута годишње. Термални туризам чини 40 посто словенског прихода од туризма.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Strip the City (2012)

    image
    Stripping major cities naked of their steel, concrete, buildings, roads, rivers and bedrock - layer by layer - to explore the secret technology and infrastructure...
  • Камера у судници (2019)

    image
    Серија „Камера у судници" приказује најдраматичније тренутке у америчким судницама. Од застрашујуќих испада до бесних судија, ова серија вас враќа на почетак...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.