poster

Живот у парку: документарна серија

Parklife


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 6 - документарна серија

Содржина

У Yорксхире Далесу Ванесса и Нигел, нови водитељи Тан Хилл Инна - пуба на највеќој надморској висини у Британији - увјерени су да ќе, унаточ лошим прогнозама, успјешно пословати и да ќе пуб у овом забаченом дијелу Сwаледалеа преживјети оштру зиму. Но нису водили пуб задњих 30 година.
За то вријеме у Лаке Дистрицту фармер Пип Симпсон одлучује подузети све што је у његовој моќи да обрани своја стада од крадљиваца те своје овце обоји у јарко наранчасто. Но хоќе ли то одвратити лопове од њихова наума?
Могу ли момци из пивоваре Дент - Рицх, Кеитх и Јое, који су градски живот замијенили сеоским како би остварили свој сан о производњи занатских пива у једном од најзабаченијих крајева у Енглеској, опстати у овом послу унаточ томе што се у Далесу готово свакодневно отварају нове минипивоваре?
Бивши управитељ хотела Јон Беннетт свакодневно свладава успон дуг 950 м до врха Хелвеллyна како би прикупио актуалне податке о временским приликама и послао их у оближњу метеоролошку станицу, која затим издаје упозорења планинарима и авантуристима.

Слики

Живот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у парку

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.