Содржина

Певачи против певача - који тим боље познаје Србију?
Ове недеље вас очекује једна права музичка емисија.
Др Неле Карајлиќ је у свој, плави тим довео певаче Чеду Марковиќа и Јелену Гербец као и оперску певачицу Драгану Радаковиќ.
У црвеном тиму, који предводи глумац Ненад Окановиќ, налазе се певачице Вера Матовиќ и Ана Штајдохар и певач Ѓорѓе Чавиќ.
Седам игара и шест музичких рунди доносе веома узбудљиву, духовиту и до самог краја неизвесну епизоду пуну преокрета.
Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.
Зашто капитени желе да препусте поене један другом, ко је од учесника био највеселији, и како изгледа наступ једне оперске диве и како је др Карајлиќ закључио да жене у Србији живе дуже од мушкараца - погледајте у новој емисији омиљеног породичног квиза, у недељу увече.

Слики

Ја волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим Србију

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нови и млади

    image
  • Grand parada

    image
    Музички схоw намењен љубитељима народне музике у којем се могу видети бројне естрадне звезде и чути новости о свим изводјачима из музичке куќе "Гранд".
  • Музички спотови

    image
    Бидете со нас и уживајте во блокот на добра музика што ја избираме само за вас! Дневна доза на забава со музика од сите жанрови и стилови. Уживајте во удобноста...
  • Свјетла позорнице

    image
    Забавни глазбени програм Свјетла позорнице.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.